O nama /

Informacije o Rasadniku Grozd porodice Lađarević

Rasadnik

Rasadnik GROZD nalazi se u selu Medveđa, 5km od Trstenika, 12km od Vrnjačke Banje. Rasadnik loznih kalemova(sadnice vinove loze) i voćnih sadnica, tradicijonalno proizvodi sadnice već preko 50 godina. U proizvodnju su uključeni svi članovi domaćinstva pa se može reći da je ovo poridični biznis.
Naše sadnice iz godine u godinu zauzimju sve veće površine u Srbiji ali smo prisutni i u susednim zemljama (Hrvatskoj, BiH, Makedoniji, Bugarskoj, Rumuniji, Mađarskoj). Ono što naš Rasadnik izdvaja od ostalih je proveren i garantovan kvalitet sadnog materijala.

Naše sadnice

Za kalemljenje koristimo bezvirusne podloge ili podloge kontrolisanog kvaliteta. Ukoliko kupljene sadnice zasadite po uputstvu koje dobijete od nas i u optimalnom vremenu sa sadnju, procenat primanja je preko 90%. Dešava se da se neka sadnica osuši i pored pravilnog načina sadnje i u tom slučaju vam šaljemo nove sadnice besplatno.

Naša ponuda

Svake godine pored sadnog materijala, koji možete pogledati na našoj web prezentaciji, proizvedemo i nove sorte voćnih i loznih sadnica. O novom asortimanu, kao i o sortama voća i vinove loze koje niste u mogućnosti da pronađete, možete dobiti informacije putem telefona. Voćni rasadnik "GROZD" pored sadnica standardnog kvaliteta nudi sadnice sertifikovanog standarda, kao i sadnice za zasnivanje bio zasada. Moguće je izvršiti ugovaranje proizvodnje sadnica odgovarajućeg sortimenta sa klijentima godinu dana unapred.
Način isporuke je po dogovoru a može biti ličnim preuzimanjem, poštom ili da vam ih mi dovezemo ukoliko je poručena veća količina.
Za kupovinu veću od 10.000,00 dinara, odobravamo popust od 5%.

rasadnik Grozd Lađarević Aca